Biografija

Zajednicka slika
Novosadski bend Talasna dužina osnovan je novembra 2008. godine. Ovaj bend za svadbe, klubove,rodjendane,krstenja, proslave u svom sastavu ima šest clanova.

Svoje prve nastupe, bend je imao u lokalima u kojima se svira i sluša domaci i strani rok, a ta vrsta muzike ujedno je i bila glavni motiv da se bend oformi, a da muzika bude ujedno i njihov poziv.

Repertoar kojim bend raspolaže i nudi jesu gore pomenuti strani i domaci rok, a tu je i dobra, stara narodna pesma ali i današnja komercijalnija žanrovska određenja.
U svom dosadašnjem radu i nastupima, članovi benda naišli su na izuzetan prijem kod publike. U prvom planu jeste energican nastup šarmantnog pevaca Milana, Bojanova upornost da istraje u svojim zamislima i vodi bend u pravom smeru i ta razmena energije pozitivno se odražava na taj nacin što su nastupi i svirke veoma poseceni, a narocito kada je u pitanju ženska publika.

Talasnu dužinu imalo je priliku da sluša mnogobrojna publika u novosadskim, ali i u lokalima širom Vojvodine kao i Srbije. Do sada, njihove svirke upriličile su razne vrste događaja kao što su svadbe, proslave, rođendani, apsolventske veceri, krštenja, proslave maturskih veceri…

Kontinuiranim radom i probama, bend ima za cilj da svaka svirka u muzickom, tehnickom i organizacionom smislu bude vrhunski urađena, prvenstveno na zadovoljstvo publike, ali i samih clanova benda.

Bend Talasna duzina pored celokupne postave, nastupa po potrebi i u unplugged – akusticnoj varijanti…koja je pogodna za stvaranje intimnije i opuštenije atmosfere…