Članovi

Jedna od stvari koja daje jedinstvenost i zanimljivost ovom bendu je i to sto je Tile bubnjar jedan od pevača, sto znaci da u bendu ima cak 4 vokala.

 

Bojan TubicBojan Tubić – Gitarista, osnivač i vođa benda Talasna dužina. Uporni profesionalac, veliki zaljubljenik u muziku, koji je svojim entuzijazmom i idejama uspeo da od benda napravi to što sada definitivno jeste, jedan od najtraženijih bendova za svaku priliku. Uveren da uvek može bolje i da je kvalitet prioritet, uvek zahteva maksimalnu ozbiljnost u radu svih oko sebe. Obrazovanje, saobraćajni odsek, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Milan DzukicMilan Džukić  – Čovek stvoren za scenu, vokal čiji  glas i šarm nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.  Svojom energijom, osmehom, ljubaznošću uvek ostvaruje izuzetno dobar kontakt sa publikom što je glavni preduslov za dobru atmosferu. U svakoj pesmi daje deo sebe i svoje duše, što ljudi neretko prepoznaju i bez imalo skromnosti ga porede sa najvećim pevačima i boemima ovih prostora. Njegove kolege u bendu ga često porede i sa Nikolom Teslom jer je Džuka jedini čovek koji može da mu parira u tako maloj količini sna. Milanovo obrazovanje je Saobracajni odsek, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

 

Dejan Stojadinovic

Dejan Stojadinović – Dokazani novosadski bas-gitarista, koji iza sebe ima autorski rad i veliki broj svirki u „prstima“, te svojim iskustvom vodi ovaj bend ka uspehu. Uvek raspoložen za svirku i zabavu, dobru enegriju u ovoj ekipi drži na zavidnom nivou. Jaka volja i ljubav prema muzici čine da je uvek spreman za rad i ništa mu nije teško. Deki je diplomirao na odseku za elektrotehniku, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu!

 

Igor RadatIgor Radat – Čovek klavir! Izuzetan sluh i njemu a i celom bendom omogućava da brže napreduje i da u muzičkom smislu sve bude na svom mestu.  Takođe, Igor je maher za dobro raspoloženje, uvek inspirisan da nasmeje sve oko sebe dobrim vicem ili šarmantno se nadovezujući. Rođeni je Sarajlija pa mu dobrog humora nikada ne fali. Igor je diplominaro na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na odseku za Menadžment.

 

Goran Zivko TicaGoran Tica Živko – Multitalentovani veseljak! Goran je bubnjar benda, ali i prateći vokal, sa ne malim repertoarom pesama u kojima je glavni vokal. Neretko prigrli i gitaru te zasvira i zapeva iz srca, kao što sve radi. Uvek maksimalno pozitivan, nasmejan i kolegijalan, Tile, kako ga inače ostali zovu, osoba je kakvu je sjajno imati u svom društvu.

 

Sladjana Dacevic

Slađana Dačević – Vokal, od malih nogu se bavi folklorom tako da su joj igranje i muzika odavno u krvi. Finalista takmičenja pevača „Iz našeg sokaka“. Slatka, uvek nasmejana daje dodatni šarm i lepotu bendu. Slađa je vaspitačica po obrazovanju.

.