Članovi benda

Bojan Tubić

Bojan Tubić


Gitarista, osnivač i vođa benda Talasna dužina. Uporni profesionalac, veliki zaljubljenik u muziku, koji je svojim entuzijazmom i idejama uspeo da od benda napravi to što sada definitivno jeste, jedan od najtraženijih bendova za svaku priliku. Uveren da uvek može bolje i da je kvalitet prioritet, uvek zahteva maksimalnu ozbiljnost u radu svih oko sebe. Obrazovanje, saobraćajni odsek, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Beogradska škola zvuka.

Milan Džukić


Čovek stvoren za scenu, vokal čiji glas i šarm nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Svojom energijom, osmehom, ljubaznošću uvek ostvaruje izuzetno dobar kontakt sa publikom što je glavni preduslov za dobru atmosferu. U svakoj pesmi daje deo sebe i svoje duše, što ljudi neretko prepoznaju i bez imalo skromnosti ga porede sa najvećim pevačima i boemima ovih prostora. Njegove kolege u bendu ga često porede i sa Nikolom Teslom jer je Džuka jedini čovek koji može da mu parira u tako maloj količini sna. Milanovo obrazovanje je Saobracajni odsek, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Milan Džukić
Dejan Stojadinović

Dejan Stojadinović


Dokazani novosadski bas-gitarista, koji iza sebe ima veliki broj svirki u „prstima“, te svojim iskustvom vodi ovaj bend ka uspehu. Uvek raspoložen za svirku i zabavu, dobru energiju u ovoj ekipi drži na zavidnom nivou. Jaka volja i ljubav prema muzici čine da je uvek spreman za rad i ništa mu nije teško. Deki je diplomirao na odseku za elektrotehniku, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Igor Radat


Čovek klavir! Izuzetan sluh i njemu a i celom bendom omogućava da brže napreduje i da u muzičkom smislu sve bude na svom mestu. Takođe, Igor je maher za dobro raspoloženje, uvek inspirisan da nasmeje sve oko sebe dobrim vicem ili šarmantno se nadovezujući. Rođeni je Sarajlija pa mu dobrog humora nikada ne fali. Igor je diplomirao na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na odseku za Menadžment.

Igor Radat
Goran Tica Živko

Goran Tica Živko


Multitalentovani veseljak! Goran je bubnjar benda, ali i prateći vokal, sa ne malim repertoarom pesama u kojima je glavni vokal. Neretko prigrli i gitaru te zasvira i zapeva iz srca, kao što sve radi. Uvek maksimalno pozitivan, nasmejan i kolegijalan, Tile, kako ga inače ostali zovu, osoba je kakvu je sjajno imati u svom društvu.

Slađana Dačević


Vokal, od malih nogu se bavi folklorom tako da su joj igranje i muzika odavno u krvi. Finalista takmičenja pevača „Iz našeg sokaka“. Slatka, uvek nasmejana daje dodatni šarm i lepotu bendu. Slađa je vaspitačica po obrazovanju.

Slađana Dačević